RECUPERARE RAPIDĂ DUPĂ NAȘTERE CU THERESIENOiL MED!

Tratament natural leziuni și cicatrici după naștere

Theresienoil Med este un ajutor de nădejde pentru tratamentul local al leziunilor, zgârieturilor, plăgilor sau după nașterea naturală sau via cezariană. Ajută la recuperarea mai rapidă post intervenții chirurgicale și previne apariția cicatricilor.

Theresienoil amelioreaza iritatia de scutec

PIELEA ÎN TIMPUL SARCINII

Când vine vorba de sarcină, fără îndoială, unele dintre cele mai neplăcute gânduri care apar în mintea fiecărei femei sunt legate de schimbările majore care apar în aspectul fizic și mai ales de apariția vergeturilor. De aceea este indicat să hidratați pielea cu uleiuri naturale pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii, deoarece acest lucru va reduce probabilitatea apariției vergeturilor. Grăsimile naturale din Theresienoil Med hidratează și au un efect benefic asupra aspectului pielii.
Prin compoziția sa naturală, uleiul poate fi utilizat în condiții de siguranță de către femeile însărcinate. Produsul nu este parfumat si conține ingrediente naturale care au mirosul lor natural.

Tratament plante iritatie piele nou nascuti

INGREDIENTE NATURALE

Datorită ingredientelor sale de origine naturală, Theresienoil Med poate fi folosit de către femeile însărcinate, de mamele care alăptează și copii începând cu prima zi de viață.
Theresienoil Med ajută la ameliorarea senzației de mâncărime și iritație ale pielii la nou-născuți și foarte important, la ameliorarea iritațiilor de scutec.

CONTACTUL PIELE PE PIELE ÎNTRE MAMĂ ȘI COPIL

Experții și organizațiile internaționale de top recomandă un contact cât mai precoce posibil între mamă și nou-născut. Conform unui număr important de studii științifice, contactul direct al pielii mamei cu pielea bebelușului imediat după naștere ajută la o mai bună integrare a nou-născutului, ajută la normalizarea ritmului de respirație, a ritmului cardiac și a temperaturii corpului micuțului, construiește o conexiune emoțională puternică între mamă și copil, facilitează debutul și prelungește durata alăptării și joacă un rol important în prevenția depresiei postpartum la mamă.

De aceea este foarte important să aveți grijă atât de sănătatea pielii dvs., cât și de sănătatea pielii bebelușului dumneavoastră!
Theresienoil Med poate fi un ajutor de nădejde pentru dumneavoastră!