OBȚINEȚI UN PACHET GRATUIT DE THERESIENOIL ÎN CADRUL CAMPANIEI NOASTRE PENTRU CLIENȚII LOIALI DIN 2021!

By
 In BLOG, Promoții

Folosiți des Theresienoil MED? Profitați de promoția noastră actuală pentru clienții fideli pentru a obține un pachet gratuit de 15 ml de Theresienoil – vedeți cum!

Doar până la sfârșitul lunii septembrie 2021 aveți ocazia să primiți gratuit un pachet de Theresienoil MED de 15ml completând un cupon special: tăiați și lipiți în el codurile de bare a 6 pachete de Theresienoil MED de 15ml, completați informațiile necesare și prezentați cuponul într-o farmacie pentru a obține produsul gratuit. Căutați cupoanele în cutii și, pentru confortul dvs., puteți descărca acum cuponul de pe site-ul nostru web folosind butonul de mai jos:

Puteți citi condițiile complete ale promoției și instrucțiunile detaliate pe cupon în sine și, dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site.

theresienoil talon promotie

Theresienoil MED este un ser reparator pe bază de plante care poate fi primul dvs. ajutor pentru răni și arsuri, precum și pentru recuperarea după naștere datorită efectelor sale benefice asupra pielii. Serul stimulează vindecarea leziunilor și accelerează recuperarea pielii prin hidratarea țesuturilor și, de asemenea, oprește răspândirea vânătăilor. Ajută la refacerea leziunilor pielii dificil de vindecat și calmează mâncărimile de diferite tipuri. Este compus din extracte din plante pure și grăsimi naturale, ceea ce îl face potrivit pentru diferite tipuri de piele, atât la adulți, cât și la copii.

Theresienoil pentru recuperarea rapidă după nașterePentru vindecarea rapidă a rănilor

Recommended Posts