APLICĂRI DE BAZĂ ALE LUI THERESIENÖL

Tratament arsuri, cicatrici, contuzii, hematoame

Analiză observațională – Aplicarea Theresienöl în cazul unor arsuri de gradul II – III la copii, precum și răni cronice cu evoluție dificilă. În fotografiile anexate este documentat procesul de vindecare.

Е.А. – un copil cu arsuri de gradul II și în principal gradul III în zona spatelui și a umerilor, cauzată de contactul cu lapte fierbinte; spitalizat în departamentul de Chirurgie plastică.

Din status: arsură de gradul II – III.
Părinții au refuzat toaletarea chirurgicală a rănilor (debridarea). Tratamentul a fost efectuat doar cu Theresienöl.

Perioada tratamentului: 11 luni

Arsuri gradul 2 și 3 după tratamentul cu Theresienoil

P.D. – un copil cu arsură termică de gradul II a-b, cauzată de contactul cu apă fierbinte. Tratament cu Theresienöl – vindecare completă fără nici un fel de cicatrici și contracturi în zona afectată.

Perioada tratamentului: 10 luni

Arsură termică tratată cu Theresienoil

I.V. – psoriazis diagnosticat. Terapie prescrisă cu corticosteroizi. Din cauza convingerilor proprii pacientul refuză tratamentul și începe să folosească Theresienöl.

Rezultatul este vizibil după 24 de ore.

Psoriazis tratat cu Theresienoil

S.E. – un pacient cu arsură termică de gradul II-III, două zile după arsura au fost înlăturate două vezicule cu lichid cu diametru de 5 cm. Șase zile după arsură a fost început tratamentul cu Theresienöl.

Perioada tratamentului: 7 luni

Arsură termică tratată cu Theresienoil

I.B. – prezența unui hematom mare după cădere de la înălțimea de trei metri.
Vindecare completă după 10 zile de utilizare a uleiului Theresienöl.

Theresienöl a demonstrat un efect de reepitelizare excepțional. De asemenea efectul este deosebit in managementul ulcerațiilor cronice.

Reprezintă soluția potrivită pentru tratarea unor arsuri de gradul I – III prin această reepitelizare rapidă. Foarte important de menționat este că, tratamentul se desfășoară fără durere, cu lipsa cicatricilor inestetice sau cu formarea unor cicatrici foarte discrete, iar calitatea epiteliului nou format este deosebită.

Prof. dr. Herbert Husl
Universitatea de Medicină din Innsbruck – Clinica universitară de chirurgie plastică