Probleme și soluții după o naștere naturală!

By
 In BLOG, Naștere, Util

Nașterea copilului este unul dintre cele mai remarcabile evenimente care are loc în viața părinților. În special, pentru tinerele mame care îi poartă în pântec timp de 9 luni și sunt deosebit de încântate să își îmbrățișeze în sfârșit copiii. O mare parte din energia și efortul dvs. în timpul zilei vor fi direcționate către copil, dar nu uitați că, trebuie să aveți grijă și de recuperarea dvs., deoarece copilul se bazează în principal pe voi.

Există unele femei care par să fi fost create să nască – nașterea în sine este scurtă, fără suturi, fără lacerări și traumatisme, dar, din păcate, nu toate sunt așa. O mare parte din femei suferă de abraziuni, hematoame sau rupturi spontane în timpul nașterii, la altele este necesară efectuarea unei incizii de către medicul care conduce nașterea – etc. Epiziotomie. Epiziotomia se face pentru a împiedica copilul să aibă lacerații mai severe și este o extindere controlată a scoaterii bebelușului. Apoi, în zona traumei, indiferent dacă este spontană sau epiziotomie, se vor face cusături.

Întrucât locul este delicat și sensibil, trauma în această zonă, desigur, este asociată cu disconfort: tensiune, durere, arsuri, frică de urinare și durere atunci când mergeți, atunci când stați și chiar și în repaus. Pentru a scăpa mai repede de aceste senzații neplăcute, puteți folosi uleiul din plante Theresienoil. Compoziția uleiului Theresienoil Med include grăsimi naturale și extracte din plante care acționează benefic asupra pielii.

Theresienoil pentru vindecarea după nașterea naturală

Uleiul Theresienoil Med este un ulei pe bază de plante care oferă țesuturilor afectate o hidratare mai bună, o vindecare accelerată și are un efect calmant și antiseptic. Aplicând uleiul Theresienoil Med de 2-3 ori pe zi în zona traumei cu mișcări ușoare de masaj, veți simți efectul instantaneu de calmare a durerii, veți asigura o vindecare rapidă și veți proteja zona împotriva infecției și altor complicații.

S-a efectuat o monitorizare a unor femei care au suferit traume postpartum și care au fost împărțite în două grupe – în prima grupă femeile au folosit uleiul Theresienoil Med, iar celălalt grup nu a folosit uleiul. Femeile din primul grup au aplicat Theresienoil Med de trei ori pe zi, cu mișcări ușoare, masând zona traumatizată. La aceste paciente s-a observat o diferență semnificativă în ceea ce privește durerea, în necesitatea de a lua medicamente pentru durere, în termenii de edem în zona afectată, de complicații și infecții suplimentare.

Compoziția naturală a uleiului Theresienoil Med permite ca uleiul să fie folosit și de mamele care alăptează. Știm că laptele matern este cel mai util mod de a oferi elemente nutriționale valoroase pentru cel mic. Cu toate acestea, mameloanele și ragadele inflamate, în special în primele zile de alăptare, pot face procesul destul de neplăcut pentru dvs. și uneori chiar vă pot împiedica să alăptați. Prin aplicarea uleiului Theresienoil Med pe mameloanele inflamate, veți simți efectul său calmant și vă va ajuta la vindecarea acestora, astfel încât, în loc de durere, să simțiți plăcere în aceste momente intime dintre mamă și copil.

Sarcina în sine sau forțarea puternică din timpul nașterii pot provoca apariția unei alte probleme neplăcute – hemoroizii. În plus, după naștere, femeile suferă adesea de constipație, ceea ce agravează și mai mult situația. Cu Theresienoil Med, puteți ameliora durerea, mâncărimea și disconfortul cauzat de hemoroizi și puteți scăpa de o altă problemă care vă apasă. Dacă hemoroizii sângerează, este obligatoriu să consultați un medic!

Theresienoil este soluția la multe dintre problemele care apar după o nașterea naturală

Uleiul Theresieneoil Med vă oferă o soluție la multe dintre problemele care apar după o naștere naturală. Cu compoziția sa naturală și efectul său rapid, Theresienoil Med va fi asistentul vostru fidel în multe situații. Prin urmare, asigurați-vă că îl introduceți în lista pe care o pregătiți pentru spital înainte de naștere. Lipsa efectelor secundare și rezultatele bune ale Theresienoil Med vă vor ajuta să vă recuperați mai rapid, astfel încât să aveți timp mai mult să cunoașteți noul membru al familiei dvs., să vă bucurați de el și să vă bucurați de o viață fără durere!

 

Theresienoil pentru o vindecare accelerataTheresienoil pentru recuperare rapidă după naștere

Recommended Posts

Leave a Comment